CLEANROOM HUREN

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Pim is verantwoordelijk voor het commercieel asset management voor de locaties in Noord-, Oost- en Zuid Nederland. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op: +31 (0)411 – 625 625 of e-mail: p.os@kadans.com.

Meer weten over beschikbare cleanrooms?

Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com
Pim is verantwoordelijk voor het commercieel asset management voor de locaties in Noord-, Oost- en Zuid Nederland. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op: +31 (0)411 – 625 625 of e-mail: p.os@kadans.com.

Meer weten over beschikbare clean rooms?

Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com
Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com

Kennis en ervaring met cleanrooms

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze
ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Heeft uw organisatie niet de kennis en kapitaal in huis om uw eigen cleanroom te realiseren? Wij kunnen u hierbij helpen. Kadans Science Partner heeft ruim 20 jaar ervaring in het huisvesten van kennisintensieve organisaties. Bij Kadans hebben we de kennis en de juiste mensen die uw organisatie kunnen helpen met het ontwikkelen van een Cleanroom.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

Cleanroom op maat

Kadans kent de eisen die u aan de cleanroom stelt. We zijn in staat u optimaal te adviseren en faciliteren als het gaat om cleanrooms. Of het nu om een cleanroom ter grootte van een tafel, van enkele vierkante meters of van duizenden vierkante meters gaat. Kadans weet waarover u praat.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw Cleanroom

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van een cleanroom biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Cleanroom huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park

Bent u op zoek naar een cleanroom of een locatie om een cleanroom te realiseren? Neem contact met ons op voor een oriëntatie op de mogelijkheden. Zie hieronder waar Kadans momenteel al kennisintensieve organisaties huisvest. 

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel