PLUS ULTRA GRONINGEN

TAILOR-MADE CENTRUM VOOR INNOVATIE

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Groningen?

Johan van Gerven     
M: +316 53582847     E: j.gerven@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Groningen?

Johan van Gerven     
M: +316 53582847     E: j.gerven@kadans.com
Johan van Gerven   M: +316 53582847     E: j.gerven@kadans.com

Flexibele opties

Plus Ultra

Plus Ultra Groningen wordt het nieuwste hypermoderne gebouw op de Zernike Campus in Groningen. Met een breed scala aan kantoor- en labruimtes en ontmoetingsplekken faciliteert Plus Ultra Groningen de vorming van een sterke community waar iedere huurder onderdeel van kan uitmaken. Onderzoek en innovatie op het gebied van energie, technologie en duurzaamheid wordt dé verbindende kracht tussen alle gebruikers.

‘Plus Ultra’ betekent ‘steeds verder’. Deze naam sluit naadloos aan bij de waarden van het gebouw. De naam is een directe verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren

Kantoor- of labruimte huren?

De kracht van een multi-tenant gebouw is onder andere het delen van faciliteiten. Alle faciliteiten in Plus Ultra Groningen worden dan ook zoveel mogelijk voor alle gebruikers ter beschikking gesteld. Daarnaast beschikt Plus Ultra Groningen over de mogelijkheid om vloeren flexibel in te delen. Zo kan iedere huurder hun perfecte verhouding van kantoorruimte en labruimte creëren.

Het kloppende hart van Plus Ultra Groningen is het goed verlichte en centrale atrium. Het atrium is een plek waar huurders en bezoekers samen kunnen komen en die de belevingskwaliteit van het gebouw versterkt.

Uw bedrijf in Plus Ultra Groningen vestigen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Plus Ultra Groningen krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Een impressie van Plus Ultra Groningen

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT