PLUS ULTRA LEIDEN

STATE-OF-THE-ART FLEXIBEL LABORATORIUM - EN KANTOORGEBOUW

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Leiden

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van Overbeek M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Leiden?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Efficiënt en flexibel

Plus Ultra Leiden

Plus Ultra Leiden biedt bedrijven de kans om te groeien op een prominente locatie op het Leiden Bio Science Park. Met haar levendige centrum brengt Plus Ultra Leiden een grote groep ondernemende bedrijven, starters, en kennisinstellingen samen. Zo creëren we een community die volledig om Life Sciences & Health draait. Synergie, ontmoeting, samenwerking, en open innovatie tussen bedrijven staan in Plus Ultra Leiden centraal.

De naam ‘Plus Ultra’ sluit naadloos op deze waarden aan. ‘Plus Ultra’ betekent ‘steeds verder’ en is een verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren.

Kantoor- of labruimte huren?

Plus Ultra Leiden beschikt over zo’n 16.000 m2 aan ruimte geschikt voor kantoren, laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten, multifunctionele onderzoeksruimten en technohallen. Daarnaast zijn er ook vergaderzalen en presentatieruimten in het gebouw aanwezig. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staan.

Rondom het centrale atrium ligt een galerij die toegang geeft tot de vrij indeelbare vloeren. Iedere vloer is vrij van kolommen en kan flexibel worden ingedeeld in een combinatie van labruimten en kantoren. Zo helpt Kadans haar huurders met het creëren van hun ideale werkplek.

Meer informatie over de mogelijkheden in Plus Ultra Leiden voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Plus Ultra Leiden krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van Plus Ultra Leiden

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT