SOORTEN LABORATORIA

ANALYTISCHE LABORATORIACHEMISCH LABORATORIAMEDISCHE LABORATORIAMICROBIOLOGISCH LABORATORIAML-1 LABORATORIUM – ML-2 LABORATORIUM – ML-3 LABORATORIUM

M1 M2 M3 Laboratorium

Kadans Science Partner ontwikkelt R&D locaties voor meerdere huurders of voor één huurder. Zo beschikt Kadans over verschillende locaties in Nederland. Een aantal dat blijft groeien. Voor kleine bedrijven, spin-offs van kennisinstellingen en startups beschikt Kadans over science verzamelgebouwen met een incubator functie, veelal op de campus van een universiteit en/of dichtbij andere kennisinstellingen. Voorbeelden daarvan zijn Novio Tech Campus in Nijmegen, BioPartner Center Wageningen en Plus Ultra in Wageningen. Ook op deze locaties kunnen we uw laboratorium op maat inrichten.

ML-1 laboratorium

De werkruimte bestaat uit een permanente structuur, waarvan de werkoppervlakken, vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken goed zijn te reinigen en te ontsmetten. (Bron: GGO)

ML-2 laboratorium

De werkruimte bestaat uit een permanente structuur, waarvan de werkoppervlakken, vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken goed zijn te reinigen en te ontsmetten. De ramen in de werkruimte kunnen niet worden geopend. (Bron: GGO)

ML-3 laboratorium

Vloeren, wanden en deuren zijn afgewerkt met niet-absorberend materiaal en waarvan de werkoppervlakken goed zijn te reinigen en te ontsmetten, de werkruimte wordt betreden via een afsluitbare toegangssluis, die is voorzien van twee deuren die niet gelijktijdig kunnen worden geopend. De ramen in de werkruimte kunnen niet worden geopend en zijn afgekit. De vloer vloeistofdicht uitgevoerd dan wel afgewerkt, de kweekcel is zo uitgevoerd dat desinfectie met gassen mogelijk is.

Een ventilatiesysteem is aanwezig dat zorgt voor een onderdruk van de werkruimte ten opzichte van de heersende atmosferische druk; de lucht in de werkruimte wordt afgezogen via een onafhankelijk luchtkanaal dat hetzij minimaal twee meter boven het dak uitmondt en daar doelmatig is gescheiden van openingen voor luchtaanvoer, hetzij afvoert via een HEPA-filter. Vacuümleidingen zijn voorzien van een hydrofoob absoluut-filter of van een gelijkwaardige voorziening. (Bron: GGO)

Klinisch Chemisch lab

Is uw bedrijf of organisatie op zoek naar een klinisch chemisch lab? Kadans kan dit voor u ontwikkelen. Of u deze wilt opzetten in één van onze bestaande bedrijfsverzamelgebouwen of u een compleet lab wilt realiseren. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en mensen in dienst om dit voor u uit handen te nemen

Lichaamsvloeistoffen

Een klinisch Chemisch lab wordt specifiek ontwikkeld voor het onderzoek naar lichaamsvloeistoffen. Denk bijvoorbeeld aan bloed, beenmerg, ontlasting of hersenvocht. Om deze stoffen te onderzoeken moeten er bepaalde vergunningen en kwaliteitseisen behaald worden. Wij kunnen uw bedrijf of organisatie helpen met deze zaken zodat u zich kunt focussen op innovatie.

Klinisch Chemisch lab huren

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het huren van een klinisch chemisch lab. Wij helpen u graag verder en verwelkomen u graag op één van onze 24 campussen in Europa waar wij al actief zijn met kennisintensieve bedrijfsruimte.

Microbiologisch laboratorium

Doet uw bedrijf of organisatie onderzoek naar micro-organismen zoals virussen, gisten, schimmels en bacteriën? Dan weet u dat er veel komt kijken bij het goed inrichten van een bedrijfsruimte die helemaal is ingericht op microbiologisch onderzoek. Bij Kadans hebben we de kennis en ervaring in huis om deze ruimte voor u te realiseren.

Microbiologisch laboratorium huren

Bent u op zoek naar een locatie waar u een klein microbiologisch laboratorium kan huren, of heeft u behoefte aan een groter laboratorium waar u microbiologisch onderzoek kan uitvoeren? Bij Kadans kunt u alle kanten op. Wij kunnen uw bedrijf of organisatie huisvesten in één van onze bedrijfsverzamelgebouwen, wij kunnen ook een compleet onderzoekscentrum voor u realiseren.

Kennis en ervaring

Om uw onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren moet uw werkplek voldoen aan de wettelijk eisen die worden gesteld aan dit soort onderzoek. Maar gaan wij ook graag een stukje verder zodat uw toekomstige werkplek perfect aansluit bij uw wensen. Wij kunnen de ruimte flexibel indelen, in combinatie met kantoorruimtes en andere kennisintensieve ruimtes. Wij kunnen dit realiseren op één van de vele campussen waar wij actief zijn. Maak gebruik van onze kennis, ervaring en netwerk!