COMMUNITY

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

Kadans Community

Kadans gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom selecteren we zorgvuldig al onze huurders en partners en zorgen wij voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking tussen de uiteenlopende innovatieve organisaties in onze community. Door dit innovatie ecosysteem van Kadans zijn onze huurders en partners niet alleen in staat om zelf succesvoller en innovatiever te worden, maar wordt er ook multi-disciplinair samen gewerkt aan oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.

Dit realiseren we met een proactieve benadering. Van lokale evenementen tot internationale initiatieven, Kadans brengt bedrijven met elkaar in gesprek.

Internationaal netwerk

Of u nu op zoek bent naar een R&D-partnership, of financiële investeringen, Kadans brengt u in contact met de juiste mensen, en de juiste organisatie. Door ons brede en internationale netwerk kunnen we u in contact brengen met bedrijven door heel Europa. Dit netwerk bestaat uit meer dan 400 organisaties, verdeeld over meer dan 25 campussen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk (peildatum augustus 2022).

Met een omvangrijk team van ervaren ecosysteem managers hanteren wij een proactieve benadering om continu te zorgen voor waardevolle ontmoetingen, verbindingen en kennisdeling in onze community. Variërend van het online community platform, het jaarlijkse innovation summit tot campus evenementen. Kadans brengt bedrijven met elkaar in gesprek.

Online Kadans Community

Als huurder of partner van Kadans krijgt u toegang tot ons exclusieve online platform. Met dit online community platform activeert Kadans haar huurders en geeft ze toegang tot een netwerk van professionals, innovators en ondernemers uit haar snelgroeiende Europese netwerk. Op het platform komt u in contact met onze internationale community via de newsfeed, chat en verschillende groepen actief in Life Sciences & Health, High-Tech, Energy, Agri & Food en Creative Industry.

Ook biedt het platform toegang tot onze ecosysteem services, partners, en Kadans en community events. Via het platform kunt u een vergaderzaal reserveren op al onze 25 campussen, of gemakkelijk een aanvraag doen voor onderhoud.

Ecosysteem services

Om innovatief en succesvol te kunnen zijn heeft uw organisatie meer nodig dan moderne en flexibele huisvesting. De organisaties in de Kadans Community hebben continu behoefte aan zaken zoals nieuwe (wetenschappelijke) kennis of instrumenten, financiering of talent. Kadans biedt uw organisatie de oplossing voor uw uitdagingen, doordat u binnen de Kadans Community toegang heeft tot uiteenlopende ecosysteem partners die ondersteuning bieden op verschillende vlakken van bedrijvigheid. Klik hier voor een volledig overzicht van onze ecosysteem services.

Benieuwd wat de Kadans Community voor het succes van uw organisatie kan betekenen? Bekijk onderstaande video, gemaakt door community member Dutch Visuals, waarin enkele van onze huurders toelichten hoe zij mede dankzij de Kadans Community succesvoller zijn.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept