R&D FACILITEITEN

LABRUIMTE HUREN OP MAATVOOR ÉÉN HUURDER OF GEDEELD MET MEERDERE HUURDERS

Kennisintensieve huisvesting

Bent u op zoek naar een kennisintensieve ruimte voor uw bedrijf, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Zijn de beschikbare laboratoriums, cleanrooms en pilotplants in uw omgeving te groot, of niet op een locatie waar er een actieve en kennisintensieve community is? Kadans Science Partner heeft de ruimte beschikbaar, en de kennis, zodat uw bedrijf of organisatie zich kan focussen op de belangrijke zaken: innoveren en groeien.

Onze huurders

Het bedrijfsprofiel van onze huurders is, net als ons aanbod van kennisintensieve ruimtes, erg divers. Wij huisvesten voornamelijk startups en scale-ups in onze bedrijfsverzamelgebouwen. Maar met de kennis en ervaring die wij hebben ontwikkelen wij ook kennisintensieve gebouwen voor grote corporates. Onze huurders zijn actief in de Agri & Food, Life Sciences & Health, High Tech, Energy

Integrale aanpak

Kadans Science Partner is van het begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van het gebouw. Zo vervullen wij verschillende rollen. Wij zijn: belegger, projectontwikkelaar, financier, koper, verhuurder en beheerder. Wij hebben de kennis omtrent vergunningen en ervaring om de ruimte van onze huurders naar wens in te delen. Tijdens het fit-out proces worden onze huurders begeleid in het creëren van hun ideale werkomgeving.

Een impressie van onze kennisintensieve ruimtes

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT