OVER KADANS

BUILT FOR INNOVATION

Built for innovation

Kennisintensieve organisaties hebben het in zich om de wereld te veranderen. En wanneer je de wereld aan het veranderen bent, dan heb je meer nodig dan een standaard werkomgeving.

Alles wat we doen bij Kadans is toegespitst op het stimuleren en ondersteunen van innovatie – de ruimtes die we ontwerpen, de support die we bieden, de community die we bijeenbrengen.

Het is innovatie vanuit een solide fundament.

State-of-the-art gebouwen, die tegemoetkomen aan jouw individuele, zakelijke wensen. Aanwezigheid van ervaren teams waardoor jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent. En een internationale community die kan helpen je onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Bij Kadans bouwen we aan innovatie. Kom, en innoveer samen met ons.

Meer over ons weten? Bekijk dan hieronder onze bedrijfsvideo!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Onze missie & visie

Kadans Science Partner heeft als missie om innovatieve ecosystemen te bouwen en te ondersteunen. Met veel up-to-date kennis en ervaring biedt Kadans tailor-made huisvestingsoplossingen en bieden we onze huurders toegang tot innovatieve ecosystemen. Hiermee optimaliseren we het succes van onze huurders en stimuleren we samen innovatie.

Spaces

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan alleen werkplekken. Hun behoeften zijn uniek. Kadans richt zich op de investering in (ontwikkelen, beleggen, bouwen, financieren en kopen), de verhuur en het beheren van lab- en kantoorgebouwen door heel Europa.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden gebruikt door inspirerende mensen.

Door (langlopende) flexibele huurcontracten en in de functie van beheerder en facilitator, blijft Kadans betrokken bij alle huurders en kunnen wij snel inspringen op de veranderende huisvestingsbehoefte van een organisatie. Door te huren in plaats van een eigendomssituatie kunnen bovendien financiële middelen worden bespaard die ingezet kunnen worden voor de core business, waardoor we innovatie stimuleren.

Support

Hoewel het ontwerp en de functionaliteit van onze gebouwen van cruciaal belang zijn, begrijpen we het belang van voortdurende menselijke ondersteuning.

Van onze architecten tot onze onderhoudsteams en facilitaire managers, wij hebben alleen de beste mensen in dienst. Elk lid van ons team is toegewijd aan het helpen van onze huurders om hun zakelijke doelen te bereiken.

Door het aanbieden van verschillende facilitaire en technische oplossingen ontzorgt Kadans haar huurders, zodat die zich kunnen focussen op hun organisatie.

Community

Kadans gelooft in de kracht van samenwerken, en selecteert haar huurders en externe partners zorgvuldig om mogelijkheden te creëren, om kennis en middelen te delen, en samen te werken en gedeelde doelen te bereiken.

We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van dit innovatie-ecosysteem. Van lokale evenementen tot wereldwijde initiatieven, wij brengen bedrijven met elkaar in gesprek.

Of u nu op zoek bent naar R&D-partnerships of financiële investeringen, wij brengen u in contact met de juiste mensen, in de juiste organisatie.