FIT-OUT

OP MAATVOOR JOU

Meer weten over het fit-out proces?

Johan van Gerven
M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Meer weten over het fit-out proces?

Johan van Gerven
M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Johan van Gerven M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Flexibiliteit en een tailor-made ruimten zijn belangrijk voor Kadans Science Partner. Om de optimale werkomgeving te creëren met onze huurders kijkt Kadans graag mee tijdens het fit-out proces.

Casco+

Alle vloeren van gebouwen die ontwikkeld zijn door Kadans worden casco+ opgeleverd. Dit betekent dat het constructieve skelet, enkele centrale voorzieningen en de technische installaties voor onder andere verwarming en ventilatie al aanwezig zijn. De vloeren zijn op dit moment nog vrij indeelbaar, en zijn vrij van kolommen. Zo kunt u als huurder zelf bepalen waar u kantoorruimte wilt, en waar u labruimte wilt.

Fit-out

Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Tijdens het fit-out proces biedt Kadans verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte.

Workshops

Het fit-out proces is een intensief proces gebaseerd op workshops. Hierbij licht de focus op de hoofdlijnen. Het proces resulteert in een op maat gemaakte indeling met technische voorzieningen en prijsvorming.

Tijdens de eerste workshop wordt er gekeken naar de voorkeurs lay-out. Er wordt gekeken naar de ruimte, en welke afmetingen deze heeft, naar de hoeveelheid personen die in het kantoor en de labruimte komen te werken en er wordt een indicatieve inrichting gemaakt.

Tijdens workshop 2 staat de lay-out centraal. De ruimtelijke indeling en inrichting worden gefinetuned. Ook wordt er gekeken naar de technische aansluitingen, aantallen en capaciteiten.

Tijdens de laatste workshop worden de laatste aanpassingen besproken en worden de lay-out en de voorzieningen definitief vastgesteld.

Interieur

Na de fit-out komt er een indeling met interieur beschikbaar. In deze fase ligt de focus op details, en zijn er veel variaties mogelijk. De huurder ontvangt hier een indicatie van een vaste en losse inrichting met onder andere kantoor-  en laboratoriummeubilair.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT