SUPPORT

ONDERSTEUNING EN DIENSTENTER PLAATSE VAN ÉÉN LEVERANCIER

Kennis van zaken

Hoewel het ontwerp en de functionaliteit van onze gebouwen van cruciaal belang zijn begrijpt Kadans ook het belang van voortdurende menselijke ondersteuning.
Van onze architecten tot onze onderhoudsteams: wij hebben alleen de beste mensen in dienst. Elk lid van ons team is toegewijd aan het helpen van onze huurders om hun zakelijke doelen te bereiken.

Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van de faciliteiten, zodat onze huurders zich kunnen concentreren op het runnen van hun bedrijf. Dit doen we met ons eigen personeel, op iedere locatie.

Catering

Op al onze campussen kunnen huurders genieten van catering, verzorgd door één van onze preferred suppliers. Hier kunnen onze huurders en bezoekers terecht voor een kop koffie, snelle snack of lunch.

Eigen personeel

Op iedere locatie beschikt Kadans over een eigen team dat de huurders ondersteunt. Onze commercieel managers zijn verantwoordelijk voor de verhuur en zorgen ervoor dat onze huurders continu een passende werkomgeving hebben.

Onze technische managers zijn verantwoordelijk voor de technische staat van onze gebouwen en installaties.

Onze facilitair managers zijn het aanspreekpunt voor dagelijkse vragen, wensen, verzoeken en ongemakken.

Onze community managers richten zich op het verbinden van de lokale Kadans community.

Fit-out

Gebouwen die ontwikkeld zijn door Kadans ervaren een ruime mate van flexibiliteit. Alle vloeren zijn vrij indeelbaar en zijn vrij van kolommen. Dit betekent dat de vloeren flexibel ingedeeld kunnen worden met een combinatie van labruimten en kantoren. De vloeren worden casco+ opgeleverd.

Kadans kijkt graag met haar nieuwe huurders mee naar de verdere uitwerking van de fit-out. Om hiermee te helpen is er een fit-out proces opgezet. Samen met de huurder kijken we naar wat er nodig is om de ruimte zo optimaal mogelijk in te delen. Meer weten over de Fit-out? bekijk dan deze pagina