ECOSYSTEM SERVICES

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

Kadans Science Partner gelooft in de kracht van samenwerking. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Kadans heeft een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk dat u en uw organisatie kan ondersteunen bij het ondernemen, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij moedigen samenwerkingen tussen organisaties uit de Kadans community aan.

International business

Heeft uw organisatie ambities om de internationale markt te betreden? Bent u op zoek naar ondersteuning bij internationaliserings vraagstukken of strategisch advies? Kadans brengt u graag in contact met partners die expert zijn op het gebied van internationale handelsmissies, coaching en cursussen over ondernemen in het buitenland.

Business growth

Ervaart u als startup of scale-up groei van uw onderneming? Heeft u behoefte aan kennis vanuit organisaties die expert zijn in het ondernemen? Kadans brengt haar groeiende huurders graag in contact met organisaties die u kunnen begeleiden en adviseren.

Intellectual Property

Wilt u meer informatie over intellectuele eigendommen? Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een patent? Of ondersteuning nodig bij patent bescherming? Kadans brengt u graag in contact met haar partners die expert zijn op dit gebied.

Trade support

Wilt u weten hoe uw product bij de juiste gebruiker aankomt? Bent u op zoek naar organisaties die u kunnen informeren en assisteren over handelszaken? Kadans brengt u graag in contact met haar partners die expert zijn op dit gebied.

Incubator and accelerator programmes

Wilt u in contact komen met andere startups? Heeft u interesse in het volgen van een incubator of accelerator programma? Binnen het netwerk van Kadans bevinden zich diverse incubators en accelerators die een interessante programmering aanbieden voor organisaties in diverse kennisintensieve sectoren. Kadans huurders krijgen toegang tot het netwerk van het innovatie-ecosysteem van incubator en accelerator organisaties.

Marketing & communication

Hoe zorgt u ervoor dat de boodschap van uw organisatie duidelijk is voor de doelgroep? Hoe bereikt u de juiste doelgroep? Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het creëren of verbeteren van uw website? Marketing- en communicatie zijn essentieel voor de naamsbekendheid van uw organisatie. Kadans brengt u graag in contact met diverse marketing en communicatiebedrijven uit haar partnernetwerk.

Binnen de Kadans Community treft u een diverse groep van publieke, en private investeerders, organisaties aan die u kunnen ondersteunen en adviseren bij overige financiële zaken. Zo zorgt Kadans ervoor dat u als organisatie/onderneming in contact komt met de juiste expertise voor uw financiële zaken.

Public funding

Bent u op zoek naar financiering voor de verdere groei van uw organisatie? Op zoek naar investeerders voor uw research & development werkzaamheden? Kadans heeft verschillende fundingpartners in haar partnernetwerk opgenomen die startups, scale-ups en corporates kunnen ondersteunen met het selecteren en aanvragen van de juiste publieke subsidies voor uw organisatie.

Private funding

Bent u op zoek naar een (private) investeerder voor uw project? Of financiering voor uw onderneming? Ook voor private funding kunt u contact opnemen met een van onze ecosysteem managers. Zij zullen u in contact brengen met verschillende partijen die open staan voor investering in uw organisatie.

Financial services

Heeft u hulp nodig met uw fiscale zaken? Heeft u behoefte aan een adviesgesprek met een belastingadviseur? Het partnernetwerk van Kadans beschikt over verschillende fiscale professionals die uw organisatie kunnen ondersteunen met al uw financiële zaken.

Personeel is van groot belang voor elke organisatie, of het nu gaat om de medewerker van de toekomst, het invullen van bestaande posities, of het behouden van uw huidige werknemers. Binnen het partnernetwerk van Kadans worden diverse mogelijkheden aangeboden om huidig personeel vitaal en tevreden te houden.

Recruiting

Bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Of u nu personeel zoekt voor een tijdelijke of vaste aanstelling, binnen het partnernetwerk van Kadans bevinden zich diverse werving en selectie bureaus die u kunnen ondersteunen bij het vinden van de juiste match en nieuw talent.

Career events and services

Wilt u in contact komen met de professionals van de toekomst? Kadans brengt haar huurders in contact met diverse onderwijsinstellingen die evenementen organiseren voor studenten binnen verschillende opleidingen. Denk hierbij aan career fairs en hackathons.

Vitality

Wilt u uw werknemers vitaal en gezond houden? Kadans biedt op diverse campussen faciliteiten aan zoals bootcamps en andere activiteitengericht op vitaliteit waar haar huurders gebruik van kunnen maken.

Naast de interne expertise die Kadans Science Partner heeft op het gebied van laboratoria, werkt Kadans ook samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat uw laboratoria volledig naar wens is.

Lab design support

Bent u op zoek naar advies over lab design? Het inrichten van uw labruimte? Of meer informatie bij een herindelingstraject? Kadans Science Partner biedt expertise op het gebied van diverse soorten laboratoria, cleaning rooms en pilotplants, en is in staat u optimaal te adviseren. Dit geldt voor kleine laboratoria voor startups, tot grote laboratoria voor gevestigde bedrijven.

Lab instruments

Heeft u behoefte aan lab apparatuur, instrumenten en/of materialen? Huurders van Kadans kunnen profiteren van toegang tot duizenden wetenschappelijke instrumenten op aanvraag. In het partnernetwerk van Kadans treft u leveranciers van lab instrumenten, materialen, en digitale lab tools.

Shared lab

Heeft u behoefte aan een tijdelijk laboratorium? Labapparatuur dat u periodiek wenst te gebruiken? Of is uw organisatie nog in een start-up fase? In het partnernetwerk van Kadans worden diverse shared labfaciliteiten aangboden. Deze gedeelde labruimtes zijn ideaal voor startups of kleine scale-ups om te gebruiken als ze geen beschikking hebben tot eigen lab faciliteiten.

Als huurder van Kadans kunt u gebruik maken van verschillende gedeelde ruimtes in gebouwen van Kadans en op de campus en overige gedeelde voorzieningen.

Mobility

Heeft u een externe afspraak? Of beschikt u niet over eigen vervoer? Kadans gebouwen zijn centraal gelegen, maar om de huurders van Kadans te voorzien in mobile oplossingen zijn op diverse campussen deelauto’s en/of -fietsen beschikbaar, die huurders kunnen gebruiken. Daarnaast kunnen onze partners u tevens voorzien van huur auto’s en OV-diensten.

Shared spaces

Heeft u een meeting op een Kadans andere locatie in Europa? Als huurder van Kadans kunt u gebruik maken van vergaderfaciliteiten, zoals vergaderzalen en auditoria, in alle gebouwen van Kadans door heel Europa. Het reserveren van een vergaderfaciliteit is heel eenvoudig via ons online platform. Daarnaast bieden enkele campussen overige shared facilities aan. Informeer hierover bij uw community manager of facilitair manager.

Innovatie staat centraal voor veel huurders van Kadans. Voor innovatie is kennis, en kennisdeling, een belangrijk onderwerp. Daarom voorziet Kadans haar huurders via diverse partners van kennis en kennisdeling.

Access to scientific & research institutions

Heeft u behoefte aan samenwerkingen met kennis en onderzoeksinstellingen? Binnen het Kadans netwerk bevinden zich diverse kennis- en onderzoeksinstellingen vanuit heel Europa. Onder andere via evenementen en het online platform brengt Kadans organisaties met elkaar in contact. Via deze manier stimuleert Kadans nieuwe samenwerkingen, projecten en kennisdeling binnen haar netwerk.

Access to innovative commercial businesses

Heeft u behoefte aan samenwerkingen met commerciële of dienstverlenende organisaties? Binnen het Kadans netwerk bevinden zich diverse innovatieve commerciele ondernemingen vanuit heel Europa. Onder andere via evenementen en het online platform brengt Kadans organisaties met elkaar in contact. Via deze manier stimuleert Kadans nieuwe samenwerkingen, projecten en kennisdeling binnen haar netwerk.

Network & governmental organisations

Wilt u in contact komen met overheidsinstellingen of netwerkorganisaties? Kadans biedt haar huurders en partners een groot netwerk met diverse netwerkorganisaties, zoals belangen- en branceverenigingen en overheidsintellingen . Zo zijn huurders in staat om kennis op te doen, te delen, en hun netwerk te vergroten.

Incubator & Accelerator programmes

Wilt u in contact komen met andere start-ups? Heeft u interesse in het volgen van een incubator of accelerator programma? Binnen het netwerk van Kadans bevinden zich diverse incubators en accelerators die een interessante programmering aanbieden voor organisaties in diverse kennisintensieve sectoren. Kadans huurders krijgen toegang tot het netwerk van het innovatie-ecosysteem van incubator en accelerator organisaties.

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel