Caenator

Caenator ontwikkelde samen met Wageningen Universiteit een foodservice concept dat voorziet in de behoefte van de moderne consument, die kiest voor kwaliteit, snelheid, beschikbaarheid en gemak.

Een hightech friet vending machine vormt het hart van ons concept. Deze machine bakt in echte olie een smaakvol, knapperig en geurig portie friet in slechts 2 minuten. Eigenaren van tankstations, strandpaviljoens en andere high traffic locaties, maar ook cateraars en horecaondernemers kunnen partner worden in dit concept en zonder forse investering de service naar hun doelgroep uitbreiden en aanvullende omzet realiseren.

Caenator installeert de machines, verzorgt de toelevering van ingrediënten en toebehoren, regelt alle backoffice faciliteiten, verzorgt het onderhoud en staat 24/7 stand-by voor reparatie. Dit doen we niet alleen, maar met zorgvuldig geselecteerde partijen

Voor meer informatie klik hier.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!