CITC

CITC is een non-profit innovatiecentrum, gespecialiseerd in heterogene integratie en geavanceerde chip verpakkingstechnologie. Het is een plek waar bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen samenwerken om de kloof tussen academici en industrie te overbruggen en nieuwe en betere oplossingen te creëren.

Chips zorgen voor wereldwijde innovatie. Zonder geavanceerd verpakte en geïntegreerde chips kunnen we niet in slimme huizen wonen, in zelfrijdende auto’s rijden of via een 5G-netwerk communiceren. CITC ontwikkelt verpakkings- en integratietechnologie voor chips om oplossingen te bieden voor maatschappelijke uitdagingen.

Chiptechnologie ontwikkel je niet alleen. Daarom is CITC een Triplehelix samenwerkingsverband. Overheid, bedrijven en kennisinstellingen werken samen voor het ontwikkelen van een nieuwe generatie chips. CITC biedt toegang tot innovatie, infrastructuur en onderwijs.

Voor meer informatie over CITC, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!