De innovatiemakelaar

De Innovatiemakelaar is een initiatief van Clemens Stolk. Clemens heeft na zijn Wageningse studie plantenziektenkunde achtereenvolgens ervaring opgedaan in de wetenschap (Wageningen Universiteit, 1997-2002), het bedrijfsleven (brancheorganisatie Plantum, 2002-2008) en de consultancy (adviesbureau Schuttelaar & Partners, 2008-2014).

In De Innovatiemakelaar (2014) komen deze drie lijnen samen. Met De Innovatiemakelaar werkt Clemens aan zijn droom: het bij elkaar brengen en laten samenwerken van wetenschap en bedrijfsleven op een doelgerichte, pragmatische manier, met respect voor ieders positie en belangen.

Hoewel De Innovatiemakelaar een initiatief is van Clemens Stolk, is het tegelijk meer dan alleen Clemens Stolk. De Innovatiemakelaar gelooft in de kracht van samenwerking. De Innovatiemakelaar is daarom opgezet als een moderne netwerkorganisatie waarbij specifieke taken kunnen worden uitbesteed bij specialisten waarmee vast wordt samengewerkt.

Voor meer informatie: Klik hier.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!