Enzyre

Enzyre (opgericht in 2016) ontwikkelt innovatieve diagnostische point of care testen inzetbaar voor persoonsgerichte zorg. Het is Enzyres missie om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren en daarnaast de zorgkosten te verlagen door betere diagnostiek.

Enzyre gelooft dat voor persoonsgerichte zorg persoonsgerichte diagnostiek nodig is. Ze maken dit mogelijk door een biochip te ontwikkelen die vanuit een druppel bloed direct meerdere parameters meet die van belang zijn voor een specifieke patiëntengroep. Enzyre doet dit met een hogere nauwkeurigheid en tegen lagere kosten. De eerste biochip wordt ontwikkeld voor hemofiliepatiënten, de tweede prioriteit zijn patiënten in de ambulance of die een operatie ondergaan en ook ligt de focus op patiënten die antistollingsmiddelen gebruiken. Naast het meten van de bloedstolling kan de biochip ook gebruikt worden voor andere enzymatische reacties, met grote nauwkeurigheid en zonder kostbare apparatuur.

Voor meer informatie over Enzyre, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!