GECONDITIONEERDE RUIMTE

GECONDITIONEERDE RUIMTE HUREN OP MAATVOOR ÉÉN HUURDER OF GEDEELD MET MEERDERE HUURDERS

Geconditioneerde ruimte huren

Op zoek naar huisvesting met een geconditioneerde ruimte, zoals bijvoorbeeld een cleanroom? Of wilt u zelf een gebouw laten bouwen met een grote of kleine geconditioneerde ruimte? Kadans Science Partner is hierin gespecialiseerd. Wij ontwikkelen, bouwen, financieren, verhuren en beheren gebouwen voor bedrijven. Deze dienen vaak te worden voorzien van een of meerdere geconditioneerde ruimten. Maatwerk voor de huurder. Maar ook laboratoria, pilot plants, cleanrooms, multifunctionele R&D ruimten en technohallen worden door Kadans voor haar opdrachtgevers ontwikkeld en gebouwd.

Kennis in huis

Kadans beschikt over alle benodigde specifieke vergunningen voor het bouwen van geconditioneerde ruimten voor R&D organisaties. We kennen de eisen die opdrachtgevers aan geconditioneerde ruimten stellen. Afhankelijk van uw product adviseren wij u ten aanzien van de installaties en faciliteiten. We kennen de eisen, normen en wettelijke bepalingen op het gebied van veiligheid, hygiëne, duurzaamheid, kwaliteit en energieverbruik die voor bepaalde producten in geconditioneerde ruimten worden gesteld.

Van universiteiten en andere kennisinstellingen

Starters en kleine bedrijven verwelkomen we graag in een van onze verzamelgebouwen of incubators. Ook daar kan uw op maat geconditioneerde ruimte worden ontwikkeld. Deze locaties van Kadans bevinden zich vaak in de omgeving van universiteiten en andere kennisinstellingen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.