MDxHealth

MDxHealth is een multinationaal gezondheidszorgbedrijf dat bruikbare moleculaire diagnostische informatie biedt om de diagnose en behandeling van kanker te personaliseren. De tests zijn gebaseerd op eigen genetische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën om artsen te helpen bij de diagnose van urologische kanker, de prognose van een herhalingsrisico en de bij de voorspelling van de respons op een specifieke therapie.

MDxHealth is een koploper in epigenetisch onderzoek met een bewezen staat van dienst in het identificeren, ontwikkelen, valideren en leveren van moleculaire diagnostische testen. Door gebruik te maken van gepatenteerde methylatiespecifieke PCR-technologie (MSP) en een eigen portfolio van genen, hebben ze een robuust portfolio van biomarkers opgebouwd voor diagnostische, prognostische en voorspellende moleculaire assays voor onder andere prostaat-, colorectale, long-, blaas- en hersenkankers. Daarnaast heeft MDxHealth tal van eigen biomarkers voor andere vaste kankertypes die klaar zijn voor ontwikkeling.

Voor meer informatie over MDxHealth, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!