De nieuwste toevoeging op de TripleO Campus

MERKHUIS

Flexibele en inspirerende ruimten voor innovatieve bedrijven actief in de creatieve sectoren.

Community

Een inspirerende plek voor ondernemers die samen willen bouwen aan de creatieve community op de TripleO Campus.

Inspirerende ontmoetingen

Merkhuis stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers die zich actief bezighouden met innovatieve en creatieve oplossingen.

Lees meer

Faciliteiten

Op maat gemaakte faciliteiten voor iedere onderneming. Vrij indeelbare ruimtes, laat je eigen creativiteit de vrije loop!!

Unieke expertise

De verdiepingen in het Merkhuis zijn te huren als een kwart, halve, driekwart of volledige verdiepingsvloer. Ook combinaties zijn mogelijk!

Lees meer

Unieke locatie

De locatie op de TripleO Campus is uniek. In het centrum van Breda, omringd door creatieve ondernemingen!

Dé creatieve omgeving van Breda

De verdiepingen in het Merkhuis hebben de grootte van 1.280 m2 VVO, wat uniek is binnen het Bredase multi-tenant aanbod!

Lees meer

Verbinding

Een Merk: een herkenningsteken, een aspect dat de ene onderneming onderscheid van de andere. Bouwen aan sterke merken en verzinnen van creatieve oplossingen en toepassingen: dat is waar het Merkhuis voor staat. Samen maken we merken sterker. Samen bouwen we aan een creatieve community.

Het Merkhuis is de nieuwe toevoeging aan de TripleO Campus: hét creatieve centrum van Breda en omgeving. Merkhuis biedt ruimte aan groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties in de creatieve en innovatieve sector. Bedrijven willen graag onderdeel zijn van de TripleO Campus. Met de komst van het Merkhuis kun jij als nieuwe bewoner ook deel uit gaan maken van deze creatieve community. Iedere partij brengt zijn eigen expertise mee waardoor er waardevolle samenwerkingen ontstaan, niet alleen binnen het gebouw, maar binnen de campus en zelfs binnen het uitgebreide netwerk van Kadans Science Partner.

0
m2 VVO
0
VERDIEPINGEN
0
CREATIEVE BUREN

Concept

Het Merkhuis wordt het bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve bedrijven actief in verschillende creatieve disciplines. Het gebouw zal binnen het huidige ecosysteem bijdragen aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart. De verdiepingen in het Merkhuis hebben de grootte van 1.280 m2 VVO, wat uniek is binnen het Bredase multi-tenant aanbod! De verdiepingen in het Merkhuis worden met een industriële look-and-feel opgeleverd. De ruimten zijn flexibel, wat betekent dat er een kwart, halve, driekwart of volledige verdiepingsvloer gehuurd kan worden. Ieder kwart heeft zijn eigen entree, waardoor deze combinaties gemakkelijk mogelijk worden gemaakt. Binnen de ruimte kun je als huurder je eigen creatieve concept uitrollen variërend van een traditionele indeling tot een activity based werkomgeving of een eigen creatief en inspirerend concept.

Merkhuis: meer dan alleen huisvesting

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de creatieve industrie
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot community events op de campus
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten

Volg de bouw live

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Plattegrond van de begane grond van het Merkhuis op de TripleO Campus

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond van de begane grond van het Merkhuis op de TripleO Campus

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond van de begane grond van het Merkhuis op de TripleO Campus

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond van de begane grond van het Merkhuis op de TripleO Campus
Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

TripleO Campus

De TripleO campus ligt aan de noordwest kant van het centrum van Breda. De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Een schone, groene en rustige oase in de stad. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende disciplines werken hier samen. De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, grand café ‘CAN10’ (volledig gerenoveerd in maart 2019) en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking. De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van jouw vrienden-, maar voornamelijk jouw zakelijke netwerk.

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT