Micro Precision

Micro Precision is de toonaangevende leverancier van wereldwijde serviceoplossingen. Zij richten zich op superieure oplossingen voor kalibratie, reparatie, wereldwijde diensten en testapparatuur voor hun brede scala aan klanten wereldwijd. Micro Precision bedient momenteel meer dan 3.000 klanten per jaar in een breed scala van industrieën.

Het personeel bestaat uit technische, kwalitatieve, operationele en zakelijke professionals. Ze hebben meer dan 30 ISO/IEC 17025 geaccrediteerde laboratoria in Noord-Amerika, Europa en Azië. Micro Precision werd opgericht in 1969 en is een particuliere onderneming met het hoofdkantoor in Grass Valley, CA. Sinds de oprichting werkt Micro Precision samen met de klanten om hoogwaardige serviceoplossingen te bieden.

Met meer dan 40 jaar dienstverlening biedt Micro Precision klanten uit verschillende bedrijfssectoren een kwaliteitsservice die voldoet aan hun eisen op het gebied van naleving van normen en lokale dienstverlening.

Voor meer informatie over Micro Precision, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!