Modis

Modis, voorheen Ajilon, is het detacheringsonderdeel van Adecco Group Nederland, de wereldwijde marktleider in personele dienstverlening. De reden voor Modis om zich hier te vestigen is de ambitie om onderdeel uit te maken van en toegevoegde waarde te bieden aan het steeds sterker wordende netwerk op en rond de Novio Tech Campus. Daarom zullen de disciplines High Tech en Life Sciences er in ieder geval vertegenwoordigd zijn.

De focus ligt op de ontwikkeling van een gevarieerd team van experts die zich willen onderscheiden. Ze zijn heel trots op het team van 700 collega’s, waarmee ze in de afgelopen dertig jaar een omgeving hebben gecreëerd waarin ze van elkaar leren, vaardigheden ontwikkelen en nieuwe ideeën creëren. De vestigingen wereldwijd noemen ze Centers of Excellence en Delivery Centers. Modis bestaat uit engineers, datawetenschappers, ontwerpers, ontwikkelaars, technici, onderzoekers.

Voor meer informatie over Modis, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!