Novioscan

Novioscan, gevestigd op de Novio Tech Campus in Nijmegen, werkt sinds 2014 aan de ontwikkeling van draagbare echosensoren. Die ambitie is voortgekomen uit de klinische vraag naar een oplossing voor kinderen die niet voelen wanneer ze moeten plassen. Door moderne technologie te combineren met innovatief ondernemerschap, heeft Novioscan na vier jaar onderzoek en ontwikkeling de eerste draagbare blaassensor op de markt gebracht voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

In onze moderne samenleving zijn mensen zich steeds meer bewust van hun eigen gezondheid en willen ze daar graag zelf de controle over. Met de ontwikkeling van slimme echosensoren levert Novioscan een bijdrage aan deze behoefte, door ze toe te passen in draagbare, gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor privégebruik en de medische zorg.

Het succes van Novioscan is een mix van medische innovatie, technische kennis en ondernemerschap. Het is onze ambitie om mensen die een zorgbehoefte hebben, het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Elke dag doen we ons best om voor die mensen het verschil te maken.

Voor meer informatie over Novioscan, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!