Noviotech

De missie van NovioTech BV is om nieuwe technologieën op de markt te brengen. Zij overbruggen de kloof tussen veelbelovende hightech ideeën en producten en de financiering die nodig is voor productie, marketing en verkoop. Samen met wetenschappers brengt Noviotech technologieën in een vroeg stadium “to proof of concept” en maakt ze klaar voor verdere en grotere investeringen.

Noviotech fungeert als een soort “incubator” waar ze niet alleen nieuwe bedrijven en ondernemingen creëren, maar ook wetenschappers opleiden om meer ondernemend te worden en het bedrijfsklimaat te begrijpen. Op die manier ontwikkelen ze een portefeuille van nieuwe hightechbedrijven. NovioTech werkt nauw samen met de academische wereld en onderzoekscentra en beschikt over een breed internationaal netwerk, zowel op het gebied van klinisch onderzoek (academische ziekenhuizen) als op het gebied van industrie en financiën.

Voor meer informatie over NovioTech, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!