orangenxt-logo-klein

OrangeNXT

Als volledige dochter van ICT Group bundelt het bedrijf diepgaande kennis en expertise over digitale transformatie in kant-en-klare oplossingen en producten. Klanten doen hun voordeel in de vorm van snellere en efficiëntere implementaties. OrangeNXT is een software dienstverlener op het gebied van Enterprise Mobility: Internet of Things en Artificial Intelligence met met als primaire doelmarkten Transport & Logistiek, Industrie & Engineering, Field Service, High Tech en Healthcare.

“Wij zijn een ICT bedrijf, maar dan anders.”
– Huub van der Linden, Barbapapa en Managing Director OrangeNXT

People, devices and data
OrangeNXT spreekt over digitale transformatie als ‘people, devices and data’ op een slimme manier bij elkaar worden gebracht. Met Internet of Things wordt alle door mensen, machines en andere assets gegenereerde data real-time verzameld. Met het fantastische team brengt OrangeNXT een nieuw, fris en snel schakelend bedrijf naar Kennispoort. Op dit centraal gelegen punt in Eindhoven creëert het bedrijf een dynamische omgeving voor verdere innovatie van het productenportfolio.

Voor meer informatie over OrangeNXT, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!