Photronics

Photronics is wereldwijd marktleider in fotomaskerproducten en -diensten, van mainstream nodes tot geavanceerde technologieën, voor geïntegreerde schakelingen en platte beeldschermen. Wereldwijd vertrouwen fabrikanten op hun expertise om de kwaliteit en prestaties van hun producten te waarborgen.

Al meer dan 50 jaar doet Photronics één ding en doet het goed. Met laserfocus, een constante toewijding aan kwaliteit, betrokken medewerkers en een constructieve samenwerking met de klant zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde onderneming. Hun fotomaskerproducten, diensten en technologieën hebben de basis gelegd voor de productie van ultramoderne mobiele apparaten, pc’s, tv’s, beeldschermen en een groot aantal andere producten waar u elke dag op vertrouwt.

Photronics wordt wereldwijd erkend voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice, toonaangevende technologie en uitstekende waarde aan hun klanten. Ze hebben deze erkenning verdiend door samenwerking in strategische partnerschappen en voorzichtige investeringen die de capaciteit, technologie en capaciteit van Photronic hebben uitgebreid, waardoor ze hun ongeëvenaarde productportfolio hebben opgebouwd.

Voor meer informatie over Photronics, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!