BIOPARTNER CENTER WAGENINGEN

KATALYSATOR EN INCUBATOR

Meer weten over de huurmogelijkheden in BioPartner Center Wageningen?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers, Commercieel Manager - Kadans Science Partner

Meer weten over de huurmogelijkheden in BioPartner Center Wageningen?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

De Food Valley incubator

BioPartner Center Wageningen

BioPartner Center Wageningen biedt kantoorruimten en laboratoriumfaciliteiten voor bedrijven in de life sciences, food en health sectoren. Door de incubatorfunctie van het gebouw wordt contact en samenwerking tussen bedrijven gestimuleerd. BioPartner Center biedt faciliteiten voor ervaren bedrijven, maar ook voor startups en scale-ups. Innovatieve ideeën krijgen hier de kans om te groeien. Kadans Science Partner heeft ruime ervaring in het vinden van de juiste specifieke oplossingen. Door onze specialistische kennis op het gebied van kennisintensieve huisvesting zijn wij in staat huisvesting te bieden die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Vestigen in BioPartner Center betekent niet alleen een uitstekende werkplek en toegang tot het science park, maar ook toegang tot een groot netwerk aan bedrijven en instellingen die actief zijn in de life sciences, food en health sectoren in de Food Valley regio.

Kantoor- of labruimte huren?

De te huren ruimten in BioPartner Center Wageningen zijn naar eigen inzicht in te richten. Units zijn al beschikbaar vanaf 20 m² en flexibele combinaties zijn mogelijk. Laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten en multifunctionele onderzoeksruimten zijn op maat in te richten, zodat de faciliteiten volledig aansluiten bij de onderzoeksactiviteiten van uw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om uw organisatie te huisvesten.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via het BioPartner Center krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT