GENMAB R&D CENTER

SPECIAAL VOOR GENMABINSPIRERENDE OMGEVING

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Utrecht Science Park?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op het Utrecht Science Park?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van OverbeekM: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Ontmoetingsplek voor (inter)nationale wetenschappers

Genmab

Genmab is een internationaal biotechnologie bedrijf wat zich specialiseert in de ontwikkeling van verschillende antilichaam therapieën voor de bestrijding van kanker.

Het gebouw

Het gebouw beslaat 11.250 m2 aan onderzoeksfaciliteiten, laboratoria, kantoren en faciliterende ruimtes. Ook voldoet het gebouw aan de uitdrukkelijke wens van Genmab om een ruimte te creëren waar (inter)nationale wetenschappers elkaar kunnen ontmoeten.

Het gebouw weerspiegelt ook de overige kernkwaliteiten van Genmab, zoals hoge kwaliteit, innovatie, dynamiek en transparantie. De open structuur met overspanningen, lange zichtlijnen en prominent zichtbaar atrium voorzien van trapsgewijs gepositioneerde ‘zwevende eilanden’ dragen bij aan de interactie tussen verschillende gebruikers.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Genmab krijgt toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van het Genmab R&D Center

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT