LONDON INNOVATION CENTRE

INNOVATIE BEGINT HIER

Bent u op zoek naar flexibele laboratoriumruimte in Londen?

Claudia Tripp M: +44(0)7407021344 E: c.tripp@kadans.com
Claudia Tripp    M: +44(0)7407021344    E: c.tripp@kadans.com

Bent u op zoek naar flexibele laboratoriumruimte in Londen?

Claudia Tripp M: +44(0)7407021344 E: c.tripp@kadans.com

Samenkomen, creëren en innoveren

London Innovation Centre, Londen

Het London Innovation Centre biedt mogelijkheden voor beginnende Life Science, biologie en farmaceutische organisaties om samen te komen, te creëren en te innoveren in het bloeiende ecosysteem van Canary Wharf.

Het London Innovation Centre ligt in de zogenaamde ‘Golden Triangle’ van Londen, Oxford en Cambridge, een van ’s werelds grootste concentraties van bedrijven en onderzoeksinstituten in biotechnologie en biowetenschappen.

Het Innovation Centre zal in het tweede kwartaal van 2023 geopend en klaar voor bewoning zijn.

Gedeelde faciliteiten met uitrusting

Het Innovation Centre voorziet in flexibele, volledig uitgeruste CL2 Wet Lab-ruimten die in grootte kunnen variëren van 200 m2 tot 5.000+ m2 , evenals kantoorruimte, aanvullende vergaderruimten en breakout-ruimte.

Het Innovation Centre bevat ook gedeelde labfaciliteiten, waar het huren van een enkele labtafel ook mogelijk is voor organisaties die nog geen behoefte hebben aan een grote labruimte.

Het Innovation Centre biedt toegang tot gedeelde apparatuur zoals autoclaven, glasbewassing, -80 vrijstaande vriezer en LN2-opslag op de vloer, evenals een interne laborant om uw groei te ondersteunen.

Bent u op zoek naar laboratoriumruimte om te huren in Canary Wharf, Londen? Neem dan nu contact met ons op!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Het London Innovation Centre krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoeften voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van het London Innovation Centre

Loading...

INTERESSE?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT