ONE NORTH QUAY, LONDON

DE EERSTE VERTICALE CAMPUS IN ZIJN SOORT

Meer weten over One North Quay?

Claudia Tripp     
M: +44(0)7407021344    E: c.tripp@kadans.com
Claudia Tripp     M: +44(0)7407021344    E: c.tripp@kadans.com

Meer weten over One North Quay?

Claudia Tripp     
M: +44(0)7407021344    E: c.tripp@kadans.com
Claudia Tripp     M: +44(0)7407021344    E: c.tripp@kadans.com

Ontwerp gericht op de community

One North Quay, London

One North Quay is een nieuw, ultramodern life sciences & health project, gelegen in het hart van het Canary Wharf Life Sciences district. De 23 verdiepingen tellende, 823,000 sq ft grote toren, die in 2026 klaar is voor verhuur, zal een benchmark zijn in de ontwikkeling van laboratoria en werkruimte voor biowetenschappen. Het wordt de eerste verticale campus in zijn soort, die Europa’s grootste en technologisch meest geavanceerde biowetenschappelijke faciliteit zal zijn.

Het gemeenschapsgerichte ontwerp zal samenwerking en innovatie aanmoedigen door een stapeling van buurten te creëren met de mogelijkheid om onderling verbonden gemeenschappelijke ruimten te creëren. Deze stapeling biedt ultieme flexibiliteit in schaal, indeling en uitbreiding van huurders zonder het gevoel te verliezen deel uit te maken van een spannende, gezamenlijke omgeving. Het gebouw biedt ook gemeenschappelijke ruimten op de begane grond en de eerste verdieping met een café en ontspanningsruimten voor conferenties en ontmoetingen, samen met een sky lounge en terras bovenin het gebouw met een spectaculair uitzicht over Londen.

Kantoor- of laboratoriumruimte huren?

One North Quay biedt verbeterde ventilatie, stroom, data en plafondhoogtes, samen met speciale faciliteiten voor klinisch en chemisch afval, meerdere goederenliften met zuurstofmonitoren, vriescellen en gespecialiseerde ontvangst- en opslagruimtes voor gevaarlijke, klinische en chemische goederen. De centrale dienstverlening van het gebouw omvat stikstof (gasvormig en vloeibaar), CO2 en perslucht.

One North Quay vormt de eerste fase van de creatie van een toonaangevend centrum voor gezondheidszorg en biowetenschappen. Er is al een voorlopige bouwvergunning verkregen voor het grotere project op het momenteel onontwikkelde terrein van 3,5 hectare, dat grenst aan de nieuwe Elizabeth Line, met een capaciteit van 3,5 miljoen sq ft aan laboratorium- en aangesloten ruimte.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Op One North Quay, London, krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoeften voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van One North Quay, London

Loading...

INTERESSE?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT