PLUS ULTRA AMSTERDAM

LIFE SCIENCES & HEALTH COMMUNITY IN AMSTERDAM

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Amsterdam?

Sjoerd Harsveldt   
 M: +316 18810541  E: s.harsveldt@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Amsterdam?

Sjoerd Harsveldt   
 M: +316 18810541  E: s.harsveldt@kadans.com
Sjoerd Harsveldt  M: +316 18810541  E: s.harsveldt@kadans.com

Inspirerende plek voor ondernemers

Plus Ultra Amsterdam

Plus Ultra biedt bedrijven de kans om te groeien op een prominente locatie gelegen bij het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. Plus Ultra Amsterdam wordt een multi-tenant gebouw voor de groei van de bedrijven en instituten op het gebied van life sciences en gezondheid. Het wordt een inspirerende omgeving, waar studenten, wetenschappers en ondernemers elkaar zullen ontmoeten en innovatie en bedrijvigheid kunnen floreren

De naam ‘Plus Ultra’ sluit hier naadloos op aan. ‘Plus Ultra’ betekent ‘steeds verder’ en is een verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren.

Kantoor- of labruimte huren?

Plus Ultra Amsterdam zal bestaan uit 7,368 m2 aan ruimte, waarvan ten minste 3,000 m2 beschikbaar is voor laboratoria. De strenge stedenbouwkundige voorschriften zijn gebruikt om een compact gebouw te ontwerpen met efficiënte verhuurbare vloeroppervlakten rondom een faciliterende kern.

Vanuit een levendige en transparante grond ‘spiraalt’ en open trappenhuis omhoog naar de bovenste verdieping. Deze trappen verbinden de ontvangstruimten van de afzonderlijke verdiepingen met elkaar en de gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond.

Meer informatie over de mogelijkheden in Plus Ultra Amsterdam voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Plus Ultra Amsterdam krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van Plus Ultra Amsterdam

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Arjen van der Zee

Manager Dienst Huisvesting Vastgoed Techniek.

Plus Ultra Amsterdam van Kadans Science Partner is het eerste multi tenant gebouw voor health research op het Medical Business Park van het Amsterdam UMC. Met dit gebouw wordt een nieuwe impuls gegeven aan het bloeiende ecosysteem van de kennisinfrastructuur van de stad. Het is een waardevolle aanvulling voor de research van het Amsterdam UMC.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT