PLUS ULTRA UTRECHT

DE NIEUWSTE HOTSPOT OP HET UTRECHT SCIENCE PARK VOOR R&D BEDRIJVEN

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Utrecht?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van OverbeekM: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Utrecht?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Waar R&D bedrijven kennis en innovatie omzetten in succes

Plus Ultra

Plus Ultra Utrecht biedt bedrijven de kans om te groeien op een prominente locatie gelegen op het Utrecht Science Park. Plus Ultra Utrecht wordt een multi-tenant gebouw waar R&D bedrijven op het gebied van Life Sciences en gezondheid ruimte krijgen om te innoveren en te groeien. Het nieuwe gebouw wordt een inspirerende en levendige ontmoetingsplek op het grootste science park van Nederland. Plus Ultra Utrecht wordt in juni 2025 opgeleverd.

De naam ‘Plus Ultra’ sluit hier naadloos op aan. ‘Plus Ultra’ betekent ‘steeds verder’ en is een verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren.

Kantoor- of labruimte huren?

Plus Ultra Utrecht zal bestaan uit ruim 22.880 m2 BVO, met ruimte voor laboratoria en kantoren. Het gebouw wordt omgeven door groen en stimuleert ontmoetingen. Het atrium van Plus Ultra Utrecht geeft als de spil van het gebouw toegang tot vergaderfaciliteiten, het restaurant, de Science Gallery en de verhuurbare ruimten. Naar buiten toe loopt het atrium uit tot een terras naar het zuiden. Zo biedt het atrium ruimte voor lunch, flexwerken, ontmoeten en het vieren van successen.

De gang rond het atrium ligt vast, maar verder zijn de verdiepingen vrij in te delen. Op elke verdieping kunnen zowel kantoorruimtes als laboratoria worden ingericht. Kadans Science Partner denkt graag mee met haar huurders als het gaat om de inrichting van hun kantoorruimtes. Daarom bieden we workshops aan om huurders naar een optimale werkvloerindeling te begeleiden en nemen we alle disciplines (kantoor en labs) mee in een tailormade ontwerp.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Plus Ultra Utrecht krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Volg hier de bouw live

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Een impressie van Plus Ultra Utrecht

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT