PLUS ULTRA WAGENINGEN

INCUBATOR GEBOUW OP DE WAGENINGEN CAMPUS

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Wageningen

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers, Commercieel Manager - Kadans Science Partner

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Wageningen?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op Wageningen Campus

Plus Ultra

‘Plus Ultra’ betekent “steeds verder”, als verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren. Met deze visie heeft Kadans Science Partner dit gebouw ontwikkeld. 7.500m² aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat. Daarnaast is het ook fysiek gekoppeld aan Plus Ultra II.

Plus Ultra en Plus Ultra II hebben een eigen parkeergarage met meer dan 300 parkeerplekken, zodat huurders en bezoekers nooit ver hoeven te lopen. Ook is er een eigen fietsenstalling tussen de parkeergarage en het gebouw in. Uiteraard is er ook aan zowel elektrische auto’s als fietsen gedacht.

Kantoor- of labruimte huren?

Wilt u uw onderneming vestigen in een van de meest moderne en duurzame gebouwen op de universiteitscampus van Wageningen: Plus Ultra? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw specifieke wensen zodat wij u een ruimte kunnen aanbieden die past bij uw onderneming.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Virtuele tour

Kadans Science Partner heeft een speciale virtuele tour laten maken van Plus Ultra!

Daarmee is het mogelijk om een indruk te krijgen van het gebouw door rond te lopen door het atrium, de trap naar boven te nemen en te stoppen in de ontmoetingsruimten. Het is ook mogelijk om op de bovenste verdieping een ronde te lopen door de gangen.

Rondkijken kan door op het beeld hieronder te navigeren met de muis. Via de trappen is het mogelijk tot de vierde verdieping te gaan en daar rond te lopen! De tour is ook te bekijken op een telefoon of tablet via Google Maps.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Community

Via Plus Ultra Wageningen krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van Plus Ultra Wageningen

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT