Rabobank – Teckle Innovation Desk

Rabobank over hun Teckle Innovation Desk:
Innovatieservice Teckle helpt ondernemers bij het op de markt brengen van een vernieuwend product of dienst. Teckle van Rabobank Rijk van Nijmegen richt zich vooral op de gebieden Health en Food & Vitality. Voor deze onderwerpen bieden wij u kennis, geld en een groot netwerk.

Je hebt een innovatief bedrijf en je bent druk bezig met groeien. In welke levensfase je bedrijf zich ook bevindt, snelle groei brengt grote uitdagingen met zich mee. De Rabobank Innovatiedesk helpt start-ups, scale-ups en snelle groeiers om de stap te maken naar het volgende niveau. Met onze eigen kennis én door het beschikbaar stellen van de kennis en het kapitaal van ons uitgebreide netwerk.

Samen innoveren, dat doet de Rabobank Innovatiedesk ook op de Novio Tech Campus in Nijmegen! Ondernemers die vragen hebben kunnen op dinsdag gewoon even binnenlopen of anders op afspraak terecht. Iedereen is welkom, dus als je een vraag hebt kom langs!

Teckle Innovatie Café

Tijdens het Teckle Innovatie Café ontmoet u andere ondernemers uit de regio. Het delen van kennis en ervaringen, leren van elkaar en netwerken zijn hierbij belangrijk. Eerder vond het eerste Teckle Innovatie Café succesvol plaats. Het volgende Teckle Innovatie Café vindt plaats op een nog nader te bepalen datum.

Voor meer informatie over Rabobank, bezoek hun website.

Juni 2017 – Rabobank Teckle Innovation Desk in Mercator Novio Tech Magazine

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!