Rockstart, we love startups. Rockstart huurt voor haar startups ruimtes met R&D faciliteiten van Kadans Science Partner.

Rockstart

Rockstart helpt startups meer succes te halen uit de eerste 1.000 dagen die ze doormaken. Dit doen ze via financiering en begeleiding (Rockstart Accelerator en Rockstart Impact), het bieden van een werkplek en gelijkgestemde omgeving (Rockstart Spaces) en het organiseren van startup evenementen (Rockstart Answers).

Rockstart heeft het eerste Digital Health Accelerator programma aangekondigd. De accelerator is de eerste in haar soort in Nederland en vindt plaats op Novio Tech Campus in Nijmegen. Hier kunnen startups volop gebruik maken van het hoogstaande innovatieve gezondheidsecosysteem. Het unieke programma is patiëntgericht, bevat wereldwijde ambassadeurs en mentors en integreert field labs om nieuwe ideeën snel te kunnen valideren en opschalen. De 10 deelnemende startups komen uit zes verschillende landen met ideeën variërend van wearables die patiënten met een chronische aandoening helpen bij het monitoren van de temperatuur van medicijnen tot robots die mensen met dementie ondersteunen.

Voor meer informatie over Rockstart, bezoek hun website.

Voor meer informatie over Rockstarts Digital Health Accelerator klik hier.

Juni 2017 – Rockstart in Mercator Novio Tech Magazine (20170608-rockstart-in-mercatormagazine)

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!