SMB Life Sciences

In de sector Life Science & Health is een toenemend belangrijke rol weggelegd voor starters en SME’s (Small Medium Enterprises). Samen met kennisinstellingen als medische centra, universiteiten en hoge scholen geven zij een impuls aan de innovatie van deze sector.

In dit werkveld waar Science en Business nauw met elkaar optrekken stimuleert SMB Life Sciences bedrijvigheid door hoogwaardige faciliteiten aan bedrijven en wetenschappelijke onderzoeksgroepen te verhuren. Tevens ondersteunt SMB initiatiefnemers in het ondernemerschap en startende bedrijven in de vorm van gesubsidieerde begeleidingstrajecten.

Het Radboudumc creëert met SMB in het centrum van Health Valley in de regio Nijmegen-Oss een inspirerende open-innovatieomgeving voor beginnende én bestaande bedrijven in de sector Life Science & Health, met toegang tot (inter)nationale netwerken van bedrijven en universiteiten.

Voor meer informatie over SMB Life Sciences, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!