WOP.nl/Events

‘Live communication’. ‘Experience marketing’. Containerbegrippen die tegenwoordig prijken op het dienstenlijstje van nagenoeg elk eventbureau, elk reclamebureau, elke standbouwer, elke cateraar en elke freelancer.

En daar wordt Eddy Vonk pissig van. En Arjan Harms narrig. Tijd dus voor de Harms-Vonk-doctrine:

Live communicatie is alle communicatie die een ‘live’ ontmoeting tussen mensen bewerkstelligt. Dat is meer dan evenementen. ’Live’ is ook allang niet meer ’offline’, niet alleen maar menselijke ontmoetingen. ’Live’ communicatie betekent voor WOP ‘alive and smiling’. Levend en belevend. Een prikkel tussen mensen van vlees en bloed. Echt en gemeend. Zelfs op afstand of via een scherm.
Díe ontmoeting tussen merk, organisatie, doelgroep of medewerkers is het uitgangspunt voor ieder concept dat WOP bedenkt. Geen feestje organiseren, maar een ontmoeting regisseren. Die mensen raakt. Daar waar ’t moet. In hun hart. In hun kop. In elke vezel. ‘Make them feel alive’. Kortom, complete marketingconcepten met ontmoetingen die mensen raken. Momenten die je bijblijven. Groot of klein. Waar je met een blijvend gevoel en een dikke glimlach vandaan gaat. Inclusief uitgekiende en opvallende communicatie en intrigerende uitnodigingen. Van begin tot einde. Offline én online. Omdat zakelijk ook amusement kan zijn. En andersom. Live communicatie die voldoet aan ’alive and smiling’. Dat maakt WOP anders.”

Voor meer informatie: klik hier.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!