Your Social

Your Social is een full-service social business agency en we verzorgen social media diensten op maat voor merken als Weight Watchers, Fernandes Softdrinks, Samsung, Landal GreenParks, Berentzen, Apfelkorn en Vodafone. Your Social is in 2010 opgericht door Patric Kint en Max Fackeldey. Inmiddels bestaan we uit een team van 20 medewerkers en twee vestigingen in Breda en Dubai.

Dagelijks gaat het hele team aan de slag met het nog succesvoller maken van merken met behulp van social media, door dit strategisch, slim en creatief in te zetten. We leveren slimme social insights, doordachte en uitvoerbare strategieën, creatieve, overtuigende en boeiende content, resultaatgedreven social campagnes en levendige, gezonde communities met betrokken superfans.

Patric Kint: “Social is geen doel op zich en is ook geen kanaal. Met een juiste inzet van social (media) technologieën en mechanismes in de bedrijfsprocessen en inbedding in de manier van werken en cultuur, kunnen bedrijven zich onderscheiden en klanten binden. Daarbij is de juiste content binnen de juiste context een key driver die uiteindelijk leidt tot klantwaarde en klantbetrokkenheid.

Wil je meer weten of ons gewoon volgen voor leuke interessante en leerzame content? Neem een kijkje op onze website!

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!