29 Juni organiseert Briskr samen met OostNL een nieuwe editie van de BANN bijeenkomst. BANN staat voor het Business Angels Netwerk Nijmegen en is gericht op het in contact brengen van startups op het gebied van health en van high tech met angel investeerders. Het gaat hier dan vaak om investeringen in de ordegrootte van 50K tot 300K (soms meer als netwerken van angels gezamenlijk geïnteresseerd zijn) in combinatie met een betrokken en ervaren angel investeerders. Kadans, als partner in Briskr, biedt haar huurders de kans om zich hier voor aan te melden.

Uit de aangemelde startups worden er drie à vier startups geselecteerd die intensief begeleid worden bij het maken van de pitch (die opgenomen wordt). We gaan er nu van uit dat het event eind juni live kan maar dat weten we natuurlijk niet zeker. In het algemeen zijn er 30 à 40 angels aanwezig.

Zijn jullie een interessante startup waar een angel investeerder geïnteresseerd in kan zijn? Meld je dan aan! Stuur een mailtje naar Tom Straeter: t.straeter@kadans.com en wij zullen je direct in contact brengen met Briskr en OostNL.