Na het succes van Plus Ultra op Wageningen Campus bleef er aanhoudende vraag naar bedrijfsruimte op de campus. Kadans Science Partner heeft daarom een nieuw gebouw ontwikkeld: Plus Ultra II. Vandaag vieren wij deze mijlpaal met de première van een digitale inkijk in het nieuwe gebouw.

De eerste sleutels werden eerder dit jaar overhandigd en inmiddels hebben al meerdere organisaties en bedrijven intrek genomen in Plus Ultra II. Normaal zou dat de gelegenheid zijn voor een groots openingsfeest, maar door de huidige omstandigheden gaat dat natuurlijk niet.

Om deze mijlpaal toch te vieren presenteren wij vandaag een officiële eerste inkijk in Plus Ultra II. In deze dynamische film van 10 minuten nemen we jullie graag mee door het gebouw en wordt er kennis gemaakt met haar eerste gebruikers.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

In bovenstaande video spreken we de eerste huurders van Plus Ultra II: Corporate Value Creation (WUR), OnePlanet, StartLife, StartHub, Foodvalley NL, Kubota, Witteveen + Bos, HZPC en KWS. Daarnaast horen we ook de architecten van Proof of the Sum en uiteraard Kadans Science Partner. Samen bespreken we de meerwaarde van vestiging in Plus Ultra II en op de campus, en krijgen we een unieke kijk in het gloednieuwe multi-tenant gebouw.

Plus Ultra II biedt -net als zijn voorganger- ruimte voor kantoren, laboratoria, overige onderzoeksruimten en meet & greet-voorzieningen speciaal voor organisaties en bedrijven die zich bezighouden met voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid.

Wil je eens in het echt binnen komen kijken? Hopelijk kunnen we in 2021 alsnog een groots openingsfeest organiseren. Kun je niet zo lang wachten? Maak dan een afspraak met Rik Creemers om te kijken welke mogelijkheden Plus Ultra II jou kan bieden.

Rik Creemers     M: 06 1396 8955     T: 0411 625 625     E: r.creemers@kadans.com