ANNULERING HEALTH VALLEY EVENT 2020

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft het bestuur van de Stichting Health Valley Netherlands besloten het Health Valley Event 2020 op 10, 11 en 12 maart in Nijmegen te annuleren. Het bestuur ziet het besluit als onvermijdelijk omdat het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals niet goed is te overzien. Daarbij voorziet het bestuur een flinke afname in de deelname aan het congres. Het besluit tot annulering is genomen na consultatie van diverse professionals in de zorgsector.

Lees hier meer over het besluit

Dit betekent dat ook de kennissessie georganiseerd door Kadans Science Partner niet door zal gaan. Mocht je toch graag willen weten hoe wij kunnen bijdragen aan het innovatievermogen en succes van organisaties en het succes van innovatief ecosysteem op een campus, neem dan contact met ons op en we komen graag bij je langs!

Op woensdag 11 maart organiseert Kadans een masterclass tijdens het Health Valley Event 2020.

Is uw life science- en gezondheidsbedrijf op zoek naar de juiste voorwaarden om innovatief en succesvol te zijn? Sluit aan bij de masterclass “The benefits of an innovation ecosystem for the success of your organization” georganiseerd door Kadans Science Partner! Liesbeth Luijendijk (directeur agrofood & environment bij One Planet Research), Waander van Heerde (chief scientific officer bij Enzyre, een succesvol bedrijf op de Novio Tech Campus), Johannes Solzbach (chief executive officer bij Clustermarket) en Tom Straeter (senior ecosystem manager bij Kadans Science Partner) informeren u over het belang van een innovatief ecosysteem en hoe serviceproviders u helpen meer succesvol te zijn.

Kom naar de masterclass bij het Health Valley Event 2020 – 11 maart
Pathe Nijmegen
11:45 – 12:30 uur
Hall 7

Klik hier voor het volledige programma