Kadans verwelkomt wederom een nieuwe huurder in Gebouw M op de Novio Tech Campus: het Chip Integration Technology Centre (CITC). Vrijdag 30 augustus werd de huurovereenkomst voor kantoor- en labruimte getekend. In het CITC wordt gezamenlijk onderzoek verricht naar nieuwe chip-integratie technologie voor toekomstig gebruik in de chipindustrie. De huurder past dan ook perfect bij het ecosysteem op de Novio Tech Campus, waar o.a. NXP, Nexperia en het Business Cluster Semiconductors deel van uit maken. In het CITC werken verschillende bedrijven en kennisinstellingen, waaronder TNO, NXP en diverse onderwijsinstellingen, samen aan de innovaties van de toekomst.

Rikus Wolbers, directeur NTC: Op Novio Tech Campus staat open innovatie centraal. Innoveren doe je namelijk niet alleen, maar door kennis en ervaring te delen. Toevallige ontmoetingen tijdens een gezamenlijke lunch of nieuwe informatie tijdens een evenement voor professionals in Health en High Tech kunnen dan het verschil maken. Novio Tech Campus faciliteert en stimuleert de verbinding die voor het CITC zo essentieel is bij het slaan van de brug tussen academie en markt: de Bridge to the Future.”

De eerste programmalijnen binnen het CITC zijn ontwikkeld en met de nieuwe locatie is het CITC klaar om te starten. Vanaf 2 september zijn de eerste werknemers van het CITC te vinden in hun nieuwe kantoor in gebouw M op Novio Tech Campus.

Kadans wenst CITC veel succes in Gebouw M!