Social Catch gaat verhuizen naar het nieuwe Merkhuis op de TripleO Campus. De huurovereenkomst is officieel getekend. Dennis van den Berge zette namens Social Catch zijn handtekening onder de overeenkomst, Chiel van Dijen deed dat namens Kadans Science Partner.

In april werd gestart met de bouw van het Merkhuis op de TripleO Campus in Breda. Samen met A Brand New Day behoort Social Catch bij de eerste huurders van het nieuwe verzamelgebouw.

Social Catch legt zich toe op advertising en online strategieën. In de afgelopen 4 jaar is Social Catch enorm gegroeid. Het bedrijf is daarom toe aan een volgende stap. Met de nieuwe thuisbasis in het Merkhuis komt er ruimte om nog verder te groeien. Het bedrijf is daarmee een belangrijk onderdeel van de community op de campus.

“Het Merkhuis is het perfecte gebouw binnen de TripleO campus om met Social Catch als bedrijf door te groeien naar het volgende level en deel uit te blijven maken van de TripleO campus”, aldus Dennis van den Berge, oprichter van Social Catch.

Het Merkhuis staat tussen de andere gebouwen in. Hiermee wordt het een onderdeel van het hart van de campus. Door groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties samen in het Merkhuis te plaatsen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd. Alle organisaties in het Merkhuis hebben toegang tot gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten, business en community events, netwerkorganisaties en diverse andere services die bovenop de huisvesting worden aangeboden. Zo worden er verbindingen gelegd tussen organisaties op de TripleO Campus, maar ook met organisaties op andere campussen waar Kadans actief is.

TripleO Campus Breda
De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines werken hier samen. De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, een grand café en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking. Kadans heeft al meerdere gebouwen op de TripleO Campus, naast het AV-Huis, Blushuis, Pakhuis en Posthuis komt daar nu het Merkhuis bij.