Kadans Science Partner volgt de richtlijnen van het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19)

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. Ook Kadans Science Partner volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Lees hier de huidige maatregelen van de Rijksoverheid.

Gebouwen open
Zolang de maatregelen van de Rijksoverheid en de richtlijnen van het RIVM het toelaten, blijven de verzamelgebouwen van Kadans Science Partner open. Huurders kunnen dus gewoon in hun ruimten terecht. Let wel dat organisaties in de Kadans gebouwen ook eigen richtlijnen hebben m.b.t. voortzetting van het werk en bezoek, informeer dus altijd bij de betreffende organisatie.

Horeca gesloten
Volgens de aanvullende maatregelen aangekondigd op 15 maart, zijn vanaf nu alle horecagelegenheden gesloten. Dit geldt ook voor de restaurants in de gebouwen van Kadans, zoals het restaurant in 52Nijmegen en Can10. in het Blushuis.

Kadans team
Onderdeel van de maatregelen die gelden t/m 6 april is dat mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken. Ook het Kadans team zal hier gehoor aan geven en de komende tijd meer thuis werken, waardoor wij minder op locatie te vinden zullen zijn. Wij blijven uiteraard voor jullie klaarstaan en zijn altijd telefonisch per mail en via de portal bereikbaar.

Onderlinge communicatie blijft belangrijk, dus zijn er vragen, twijfels of wellicht besmettingen binnen jullie organisatie, neem dan contact op met Kadans via beheer@kadans.com.

 

 

Volg de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken:

  • Was je handen regelmatig met zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Heb je verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius?
Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts niet te bellen.

Worden je klachten erger?
Je hebt koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk?
Dan moet je wel bellen met de huisarts of huisartsenpost. Neem bij ernstige klachten direct telefonisch contact op.

Informeer alsjeblieft Kadans wanneer een van je medewerkers of collega’s het coronavirus heeft opgelopen. Doe dit door een mail te sturen naar beheer@kadans.com.