Het Merkhuis op de TripleO Campus in Breda is officieel opgeleverd. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw werd in no-time ontwikkeld. In april startte Kadans Science Partner met de bouw van het Merkhuis. Slechts enkele maanden later werd het hoogste punt al bereikt. Nu kunnen de eerste huurders al aan de slag met de inrichting van hun nieuwe onderkomen.

Het succes van de verschillende bedrijfsverzamelgebouwen op de TripleO Campus en de aanhoudende vraag naar ruimte vroeg om opvolging. Het Merkhuis staat tussen de andere gebouwen in. Hiermee is het een onderdeel van het hart van de campus geworden. Door groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties samen in het Merkhuis onder te brengen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd.

Alle organisaties in het Merkhuis hebben toegang tot gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten, business en community events, netwerkorganisaties en diverse andere services die bovenop de huisvesting worden aangeboden. Zo worden er verbindingen gelegd tussen organisaties op de TripleO Campus, maar ook met organisaties op andere campussen waar Kadans actief is.

Eerste sleutels overhandigd

Nu het gebouw is opgeleverd heeft Kadans de sleutels kunnen overhandigen aan de eerste huurders. Zij kunnen direct aan de slag met de afbouw van hun gehuurde ruimten. Zo nemen o.a. A Brand New Day en Social Catch intrek in het nieuwe Merkhuis.

TripleO Campus Breda

De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines werken hier samen. De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, een grand café en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking. Kadans heeft al meerdere gebouwen op de TripleO Campus, naast het AV-Huis, Blushuis, Pakhuis en Posthuis is daar nu het Merkhuis aan toegevoegd.

Een feestelijke opening van het Merkhuis zal later volgen wanneer de eerste huurders hun nieuwe plek gereed hebben en de omstandigheden het weer toe laten om samen te komen.

  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda
  • Het Merkhuis is het bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve bedrijven actief in verschillende creatieve disciplines. Het gebouw draagt bij aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart. De verdiepingen in het Merkhuis hebben de grootte van 1.280 m2 VVO, wat uniek is binnen het Bredase multitenant aanbod.
  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda
  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda
  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda
  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda
  • Oplevering Merkhuis TripleO Campus Breda

Ook geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op TripleO Campus in Breda? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Jens van den Bongard     M: 06 82 46 41 67     T: 0411 625 625     E: j.bongard@kadans.com

Jens heeft in 2020 zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys met succes afgerond. Zijn stageperiode heeft hij doorlopen bij Poels Makelaars en bij Q-Park heeft hij zijn afstudeerrapport geschreven. Als commercieel manager is hij mede verantwoordelijk voor de acquisitie- en groeidoelstelling van Kadans. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op: +31 (0)411 – 625 625 of e-mail: j.bongard@kadans.com