Ontwikkelcentrum blijft op Wageningse universiteitscampus.

Het Ontwikkelcentrum heeft onlangs het huurcontract met Kadans Science Partner verlengd. “We zijn erg blij met de verlenging van ons huurcontract van ons kantoor. In 2016 zijn wij van Ede naar Plus Ultra op de campus van de Universiteit Wageningen verhuisd. Als uitgeverij voor de groene sector is dit dé plek voor ons, midden in het hart waar groene kennis ontstaat.”

Het Ontwikkelcentrum viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. In die 25 jaar is zij uitgegroeid tot dé uitgeverij voor groen onderwijs. Iedere dag werken zij in Plus Ultra met passie en plezier aan actuele en professionele leermiddelen. Samen met docenten, ondernemers en onderzoekers ontwikkelen zij leermiddelen voor verschillende groene opleidingen binnen vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs.

Het Ontwikkelcentrum blijft dus de komende jaren in Plus Ultra, op de universiteitscampus van Wageningen. Naast studenten en medewerkers zijn ook veel unieke en innovatieve bedrijven op de campus actief. Kadans Science Partner richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op science parks en universiteitscampussen, waaronder Wageningen Campus.