Plasmacure

Medtech start-up Plasmacure is een spinoff van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) met zijn lange staat van dienst op het gebied van de opwekking en toepassing van koud plasma. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Bas Zeper en in de loop van de tijd is het team gegroeid. PLASOMA werd samen met verschillende medische en R&D-partners ontwikkeld en gevalideerd. Door de jaren heen ontving het concept PLASOMA een aantal onderscheidingen en nominaties.

Iedere 30 seconden verliest iemand, ergens ter wereld, een voet door amputatie. Meer dan 80% van deze amputaties wordt veroorzaakt door diabetische voetwonden. Koud plasma kan wondgenezing stimuleren. Plasmacure heeft een veilige manier ontwikkeld om koud plasma direct in een wond toe te passen. Maak kennis met het baanbrekende medische apparaat PLASOMA. Onze gepatenteerde koud plasma oplossing brengt bacteriedodend koud plasma direct in de wond. Bij Plasmacure hebben we een wereld voor ogen waar mensen niet meer lijden aan chronische wonden.

Voor meer informatie over Plasmacure, bezoek hun website.

Kadans Community

Weten of Kadans, of iemand in de Kadans Community, zoals een van de Kadans huurders of partners u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!