Online criminaliteit is nu net zo gewoon en voor de hand liggend als in de offline wereld: Ddos-aanvallen, diefstal van persoonsgegevens, phishing… en ga zo maar door. Maar in onze verbonden maatschappij staat er vaak veel op het spel wanneer computersystemen falen. Online beveiliging wordt elke dag slimmer, efficiënter en robuuster. Aan de andere kant worden cybercriminelen ook steeds beter. De grote vraag is: wie gaat deze race winnen?

Host Rudy van Beurden heeft drie gasten uitgenodigd die experts zijn op het gebied van online beveiliging: Elisa Costante, Vice President of Research Forescout Technologies Inc., John Koot, Alliance Director OrangeNXT en Luca Allodi, Assistant Professor Eindhoven University of Technology.

Luister Building the Future nu, bijvoorbeeld op Spotify, Apple Podcast of YouTube.

In ‘Building the Future’ gaan verschillende experts in op hoe zij de toekomst zien. Ze nemen de luisteraars mee in de allernieuwste innovaties, voeren een maatschappelijke discussie en proberen een toekomstbeeld te scheppen. Want hoe we er ook allemaal over denken, dat de wereld verandert is een feit. En samen kunnen we aan die toekomst bouwen.

Het bijzondere aan de podcast is dat de experts allemaal uit het ecosysteem van Kadans komen. De podcast is daarmee niet alleen een platform voor partners van Kadans om hun kennis te delen, maar illustreert perfect de werking van het ecosysteem: kennisdelen, innoveren en samenwerking tussen verschillende partijen uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap.

De podcast ‘Building the Future’ is te vinden op alle bekende podcastkanalen. Ga naar kadans.com/podcast voor meer informatie.