ACCELERATOR

SLOW DOWN TO SPEED UP

Meer weten over de huurmogelijkheden in Accelerator?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van OverbeekM: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Accelerator?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Iconisch multi-tenant gebouw voor de Life Sciences

Accelerator

Als nieuwste multi-tenant gebouw voor de Life Sciences op het Utrecht Science Park biedt Accelerator niet alleen huisvesting aan grote biotechnologiebedrijven, maar ook aan startups en scale-ups die hun ontwikkeling willen versnellen.

Het ontwerp van Accelerator is gebaseerd op de visie van beursgenoteerde biotechnologiebedrijven Genmab en Merus om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren door innovatieve therapieën te ontwikkelen. Mede door het aangaan van waardevolle samenwerkingen. Accelerator creëert een unieke hub binnen het innovatieve ecosysteem van beide het Utrecht Science Park en van Kadans Science Partner.

Kantoor- of labruimte huren?

Accelerator nodigt je uit om binnen te komen. Een traditionele ontvangstruimte met receptiebalie maakt in Accelerator plaats voor een open en multifunctionele zone. Zo biedt de begane grond een plek waar medewerkers, studenten en bezoekers kunnen overleggen, ontmoeten, eten en drinken, en activiteiten kunnen realiseren. Ook zijn een auditorium, vergaderzalen en een uitgebreid restaurant aanwezig.

Accelerator biedt veel flexibiliteit aan. Om een goede samenwerking binnen de bedrijven te stimuleren, bestaan de verdiepingen uit grote, vrij in te delen vloeren. Zo kunnen kantoren en laboratoria van verschillende afmetingen en op verschillende posities samen met de huurder worden gerealiseerd. Zo creëert de huurder haar ideale werkplek

Uw kantoor of labruimte in Accelerator? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Via Accelerator krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van Accelerator

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT