AT THE PARK AACHEN

WERK AAN JE IDEEËN

Meer weten over de huurmogelijkheden in At the Park Aachen?

Kadans Science Partner Germany GmbH
T: +49 211 976 32830  E: atp.aachen@kadans.com
Kadans Science Partner Germany GmbH   T: +49 211 976 32830  E: atp.aachen@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in At the Park Aachen?

Kadans Science Partner Germany GmbH
T: +49 211 976 32830  E: atp.aachen@kadans.com

Innovatieve campus op een industrieel complex

At the Park

At the Park Aachen is een innovatief en wetenschappelijk georiënteerde campus die wordt ontwikkeld aan de Jülicher Straße, in het noorden van Aken. Het gebouw komt op de fundamenten van een beschermd industrieel complex te staan, in het hart van het drielandenpunt en in de directe omgeving  van de RWTH Aachen University.

Het ecosysteem dat op de campus wordt gecreëerd, is bedoeld om kennisuitwisseling en synergie tussen lokale bedrijven te bevorderen. Dit is de perfecte basis voor de implementatie van verschillende businessmodellen.

Kantoor- of labruimte huren?

At the Park zal ruimte hebben voor 50.000 m2 aan exclusieve ruimtes voor onderzoek, ontwikkeling en productie van toekomstgerichte producten en diensten. Evenals individuele en moderne kantoorlandschappen. Door de aantrekkelijke ligging en de nabijheid van het historische stadscentrum is het gebouw een ideale locatie voor startups, scale-ups en corporates. De combinatie van laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimtes, loftruimtes en co-workingruimtes zorgt voor een indrukwekkende en innovatieve omgeving met een moderne infrastructuur.

At the Park heeft een ideale vervoersinfrastructuur. Daarnaast zijn er oplaadpunten voor e-bikes en auto’s beschikbaar bij het gebouw.

Uw kantoor of labruimte in At the Park Aachen? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Community

Via At the Park Aachen krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Een impressie van At the Park Aachen

Loading...

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel