BINNENHAVEN 5

AANGEPAST DOOR KADANS, VOOR EUROFINS

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers, Commercieel Manager - Kadans Science Partner

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Kadans locatie op maat ontwikkeld voor Eurofins

Binnenhaven 5

Ten behoeve van Eurofins (voorheen BLGG AgroXpertus) heeft Kadans Science Partner het Ten Houtengebouw op het Business & Science Park Wageningen grondig gerenoveerd en uitgebreid. In het oude universiteitsgebouw heeft Eurofins de beschikking over ruim 11.500 m2 aan kantoor- en laboratoriumfaciliteiten. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en naar de wensen en eisen van de gebruiker aangepast. Hiervoor is geïnvesteerd in bouwkundige en installatietechnische voorzieningen, waaronder diverse gebruikersspecifieke zaken. Kadans heeft zicht gericht op een duurzame wijze van investeren, zodat voor Eurofins middelen vrij komen om in te zetten voor de core business.

Onderzoek

Eurofins voert onder andere bodemkundig en plantaardig onderzoek uit. Een van de redenen om naar Binnenhaven 5 te verhuizen is de nabijheid van Wageningen University & Research (WUR), een van de leidende onderzoeks- en kennisinstituten in de kennisdomeinen Agro, Food en Biobased. Sinds 2010 draagt het gebouw de naam van zijn adres. Voorheen werd het gebouw Ten Houten genoemd.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kennisintensief bouwen

Heeft u verhuisplannen met uw organisatie, maar heeft u niet de kennis in huis om zelf een gebouw te ontwikkelen die aansluit bij uw wensen? Kadans kan dit voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden. Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen voor de kennisintensieve community zijn wij dé partner om dit voor u te realiseren.

Community

Via Binnenhaven 5 krijgt Eurofins toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT