PLUS ULTRA II WAGENINGEN

WAAR INNOVATIE EN ONTWIKKELING CENTRAAL STAAN

Rik Creemers, Commercieel Manager - Kadans Science Partner

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra II?

Rik Creemers M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra II?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op Wageningen Campus

Plus Ultra II

‘Plus Ultra’ betekent “steeds verder”, als verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren. Met deze visie heeft Kadans Science Partner dit gebouw ook ontwikkeld. Plus Ultra II heeft 10.500 m² aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants, multifunctionele onderzoeksruimten, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Daarmee is het een stuk groter dan Plus Ultra I. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat.

Het bedrijfsverzamelgebouw is transparant en flexibel in te delen en bovendien fysiek gekoppeld aan Plus Ultra met een loopbrug. Er is ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Het centrale trappenhuis met daarin alle gedeelde faciliteiten dragen bij aan het stimuleren van ontmoeting tussen de verschillende huurders.

Kantoor- of labruimte huren?

Plus Ultra II heeft een eigen parkeergarage met meer dan 300 parkeerplekken, zodat huurders en bezoekers nooit ver hoeven te lopen. Ook is er een eigen fietsenstalling tussen de parkeergarage en het gebouw in. Uiteraard is er ook aan zowel elektrische auto’s alsook elektrische fietsen gedacht.

Wilt u uw onderneming vestigen in een van de meest moderne en duurzame gebouwen op de universiteitscampus van Wageningen: Plus Ultra II? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw specifieke wensen zodat wij u een ruimte kunnen aanbieden die past bij uw organisatie.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Community

Met Plus Ultra II krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door middel van onder andere netwerkevenementen, het online platform van Kadans, en kanalen zoals podcasts en webinars versterkt Kadans haar innovatie-ecosysteem. We optimaliseren het succes van onze huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoefte voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Een impressie van Plus Ultra II

Loading...

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT