WAGENINGEN CAMPUS

EEN INSPIRERENDE OMGEVING VOOR KENNISINTENSIEVE BEDRIJVEN

Rik Creemers, Commercieel Manager - Kadans Science Partner

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers     M: +31 613968955     E: r.creemers@kadans.com

Wageningen Campus

Wageningen Campus is gelegen tussen Utrecht en de regio Arnhem-Nijmegen en is voor onderzoekers, ondernemers en onderwijs op het gebied van onder andere voeding, voedselproductie en gezondheid de ideale ontmoetingsplek. De visie van Wageningen Campus mikt op het aantrekken en vasthouden van grote bedrijven die hun stempel drukken binnen de kennisdomeinen van Wageningen University & Research (Agro, Food en Biobased).

Facts & figures

 • 4 Gebouwen van Kadans

 • 200+ Bedrijven

 • 12.000 Studenten

 • 7.000 Medewerkers

Unieke bedrijven

Deze visie wordt succesvol uitgevoerd door een optimaal vestigingsklimaat te creëren. Wageningen Campus huisvest in totaal meer dan 200 ondernemingen, waaronder unieke bedrijven zoals CSK, Yili, FrieslandCampina, Eurofins en Unilever. Deze unieke campus biedt plaats voor 7.000 werknemers, verdeeld over de hele stad.

Studenten op de campus

12.000 studenten uit meer dan 100 landen volgen hun studie op de Wageningen Campus. De campus plaza biedt woonruimte voor 400 studenten. Er is ook een supermarkt en restaurant gevestigd, dit zorgt voor een levendige sfeer op de groene, open en duurzame campus, zelfs na kantooruren.

Business & Science Park Wageningen

Naast dat Kadans actief is op de universiteitscampus hebben wij ook kantoor- en labruimte op het Business & Science Park Wageningen (BSPW). Een vestigingslocatie specifiek voor bedrijven actief in de life sciences, health en food. Met een eigen ondernemersvereniging worden onderlinge contacten en samenwerking gestimuleerd en bevorderd. Het BSPW is een uitstekende plek voor (door)groeiende kennisintensieve bedrijven dankzij de snelle toegang tot het netwerk van Wageningen UR. Kadans Science Partner verbindt beide delen van de campus met vestigingslocaties, voorzieningen en ondersteuning op zowel de universiteitscampus als het BSPW.

Spaces op Wageningen Campus

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel